31 oktober 2022

nieuwsbrief november

Nieuwsbrief november 2022

Contact gegevens
Wanneer er wijzingen zijn in mailadres, telefoon nummer of verhuizing, willen wij dit graag weten om ons administratie op orde te houden.

Website

Onze website is weer bijgewerkt.
www.kbo-odiliapeel.nl

Excursie Bronlaak

Op vrijdag 25 november is er een excursie op Bronlaak Oploo, om 14.00 uur moeten we daar zijn om deel te kunnen nemen aan de excursie, daar kunnen we met max 25 personen naar toe, dus wie het eerst komt wie het eerst maalt. Zijn er nog meer aanmeldingen dan is het mogelijk ook om op donderdag 24 november te gaan maar als eerste willen wij de vrijdag vol hebben. Bij opgeven ook graag vermelden als je op donderdag kunt. Dit is met eigen vervoer. Opgeven tot 18 november bij secretariaat of via mail. kbo@odiliapeel.com

Senioren Expo

Dinsdag 17 t/m zondag 22 januari 2023 wordt de Senioren Expo georganiseerd in koningshof Veldhoven dit wordt mede mogelijk gemaakt door KBO Brabant. We hebben hier samen met Volkel een bus geregeld. Via KBO Brabant voor zaterdag 21 Januari, waar 50 personen mee naar Veldhoven kunnen, de kosten daarvoor zijn €7,00 pp. daar bij is entreekaart mee bij ingegrepen, vertrektijd is omstreeks 11.00 uur op het plein. en rond 17.00 uur weer huiswaarts.
Voor meer info. www.seniorenexpo.nl

Bezoek aan kerstshow bij Coppelmans Oss

Op 8 december gaan we naar Coppelmans tuincentrum Oss. met eigen vervoer, graag 4 pers. per auto. Eigen bijdrage van € 2.50 voor de brandstof, deze zijn voor de chauffeur met auto, wie gaat er mee en wie kan er rijden en hoeveel kunnen er dan nog mee in de auto. Graag opgeven. bij secretariaat of via mail. kbo@odiliapeel.com

Bloemschikken voor Kerst

Wie wil een leuk bloemstuk maken voor de kerst. De kosten bedragen rond €30,00. Datum 20 december. Dit willen we graag weten voor 1 December opgeven bij Mariet Heeren.

De Carnavalsclub De Schaopenwaesers

De Carnavalsclub De Schaopenwaesers hebben een Kerstmiddag
Zondag 18 december: van 13.00 uur tot ongeveer 17.30 uur
Ook tijdens de kerstperiode willen zij een leuke middag bieden en samenkomen.
Zin in een middag vol muziek, een hapje, drankje en ander entertainment.
Opgeven kun je bij de carnavalsclub.
www.deschaopenwaesers.nl/opgave-ouderenmiddag/

Regio Biljarten
3 november Venhorst – Odiliapeel 1
10 november Odiliapeel 2 – Raamhoeve
24 november Boekel 2 – Odiliapeel 1
1 december Odiliapeel 2 – Erp 2
8 december Uden 2 – Odiliapeel 1
15 december Odiliapeel 2 – Volkel 2
22 december Veghel 2 – Odiliapeel 1