27 augustus 2021

Nieuwsbrief Juli 2021

Gelukkig heeft de overheid besloten om weer een aantal maatregelen te versoepelen zodat we weer kunnen biljarten, gezamenlijk fietsen en jeu de boulen . Hopelijk is dit het begin van de terugweg naar onze oude leefstijl en kunnen we weer genieten van meer vrijheden.

Het bestuur van KBO ziet daarom ook de mogelijkheid om , onder voorbehoud , de Algemene Ledenvergadering vast te stellen. Deze zal gehouden worden op dinsdag 28 september om 13.30 uur in Terra Victa . Wij hopen dat dit dan ook door kan gaan , dus zet die datum vast in uw agenda.

Nieuwsbrief digitaal.

Leden met een email adres ontvangen deze nieuwsbrief zowel digitaal als in de brievenbus. Het is onze bedoeling dat wij voortaan alle leden met een emailadres de nieuwsbrief digitaal  versturen en de mensen die geen emailadres hebben krijgen die gewoon net als anders in de bus . Dit willen we doen om uit milieuoogpunt zo min mogelijk papier te gebruiken en het bespaart ook op druk-en papierkosten. Heeft u een emailadres maar wilt u de nieuwsbrief toch in de brievenbus ontvangen geef dit dan even door aan het secretariaat.

Zomerfair.

KBO-Brabant heeft op 22 juli een creatieve zomerfair georganiseerd waar u zich nog voor kunt opgeven. Deze zomerfair wordt gehouden in Hotel Koningshof in Veldhoven waar ook elk jaar de expo gehouden wordt. U kunt zich aanmelden op nr. 073-6444066. In het maandblad ONS vindt u meer informatie evenals op de site van KBO-Brabant.

Bloemschikken.

Helaas heeft Daisy Peters te kennen gegeven dat zij gaat stoppen met het geven van de bloemschikcursussen vanwege haar drukke activiteiten thuis . Wij zijn op zoek naar vervanging voor Daisy want we willen deze leuke activiteit door laten gaan.

Bridgen.

Er zijn bij ons vragen gekomen naar de mogelijkheden om te bridgen of het volgen van een bridgecursus. Hier moeten voldoende liefhebbers voor zijn om te organisren . Heeft u interesse hierin geef dit dan even door aan het secretariaat . Peter Claassen Boekweitstraat 5.

Wandelen Z&W en Ons Welzijn.

Elke eerste woensdag van de maand is het wandelen vanaf het kerkplein. Deze wandeling gaat in een heel rustig tempo zodat iedereen die van wandelen houdt hieraan kan deelnemen. Elkaar ontmoeten , lekker buiten in beweging zijn en een praatje maken met elkaar is het doel van deze wandeling . De duur is ongeveer 45 minuten tot hooguit een uur .

Het bestuur van de KBO wenst iedereen een mooie zomer en voor iedereen die op vakantie gaat een hele fijne vakantie !! Houdt je gezond !!