Riet stelt zich voor!

Riet van den Heuvel stelt zich voor!

Beste leden van KBO Odiliapeel,

Middels dit berichtje wil ik me even voorstellen als nieuw bestuurslid van de KBO.

Mijn naam is Riet vd Heuvel en ben, voor de oudere leden misschien wel leuk, als weetje… dochter van Hein vd Rijt en Mien Kuijpers.

Sinds mijn 3e woonachtig in de Peel. Getrouwd met Riny vd Heuvel en moeder van Jori en Effi. Inmiddels zijn we 4 kleindochters rijker.

De meeste mensen van Odiliapeel zullen mij kennen als Juf Riet van PSZ De Blokkertjes waar ik 27 jaar met heel veel liefde en plezier voor de jongste van de Peel werkzaam ben geweest tot aan mijn pensioen. Daarnaast heb ik ook nog 12 jaar als instructeur op het Willem 1 college de lessen ondersteund bij de opleiding zorg en welzijn.

Toen het bestuur direct na mijn pensioennering mij benaderde voor een bestuursfunctie heb ik vriendelijk bedankt…nu na 4 jaar wil ik samen met dit enthousiaste bestuur mijn steentje wel bijdragen voor de “ oudjes” van de Peel.

Eerlijk gezegd stap ik er blanco in en zie gaandeweg wel waar ik uit ga komen.

Mijn motto in het leven is dat de reis eigenlijk altijd de bestemming is… ik hoop er samen met u een mooi reisje van te maken.

Voor nu in deze rare tijd, let goed op uzelf en… kijk om naar elkaar daar waar mogelijk.

Ik wens u allen ondanks de beperkingen fijne feestdagen.

Hartelijke groet Riet