Afscheidswoordje Jan van Driel

Afscheidswoordje van Jan van Driel als Penningmeester KBO Odiliapeel

Ruim 9 jaar ben ik bestuurslid geweest van de Bond van Ouderen in Odiliapeel.
Waarvan enkele jaren als penningmeester. Deze taak heb ik een paar jaar geleden overgedragen en dan nu zit ook mijn periode als bestuurslid erop. Woensdag 9 december was onze laatste vergadering en werd ik verrast met een mooie bos bloemen.
Ik heb mijn taken als bestuurslid altijd met veel plezier gedaan. We hebben in deze tijd veel mooie dingen kunnen organiseren en de samenwerking met de overige bestuursleden was erg prettig.
Ik wil iedereen bedanken voor het vertrouwen dat er in mij is geweest en heb er vervolgens alle vertrouwen in, dat de nieuwe bestuursleden er ook weer een mooie tijd van gaan maken.
Ik hoop nog jaren lid te mogen blijven en jullie zullen me nog geregeld zien als er iets georganiseerd wordt. Hopelijk biedt 2021 ons weer meer mogelijkheden.

Nogmaals hartelijk dank allemaal en alvast hele fijne feestdagen en een mooi en gezond 2021.

Jan van Driel