26 februari 2020

Nieuwsbrief februari 2020

Verkeersopfrisavond.

Op donderdag 13 februari is er een verkeersopfrisavond die gegeven wordt door Lambert van Sleeuwen. De meesten van ons hebben misschien al meer dan 40 jaar hun rijbewijs en denken nog alles te weten over de verkeers-borden en regels. Waarschijnlijk vergissen deze mensen zich . Op deze avond zal Lambert de laatste nieuwe verkeersborden laten zien en de veranderde en vernieuwde regels uit leggen. Voor velen van ons zal dit een verassende avond zijn maar wel belangrijk want we maken immers dagelijks gebruik van het verkeer. Het beloofd een leerzame avond te worden.

De avond is in de kleine zaal van de Beukenhof en de aanvang is 19.30 uur. Toegang is gratis.

Oproep voor vrijwilligers voor bardienst op donderdagmiddag.

Doordat er twee vrijwilligers op de donderdagmiddag met de bardienst gestopt zijn , zijn wij op zoek naar vervanging hiervoor. Het is om de twee weken op donderdagmiddag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Ben je wel geïnteresseerd maar wil je er meer over weten loop dan gerust een keer binnen bij Terra Victa op een maandag/of donderdag middag en laat je informeren wat het inhoud. Geef je dan op bij het secretariaat (273839) of secretariaat.kbo@ziggo.nl.

“Ons”

Elke maand krijg je de “ONS”  in de bus maar wist je dat je de ONS ook kunt laten voorlezen? OP www.kbo-brabant.nl/ons-magazine klik je op de afbeelding van het magazine om het te downloaden. Je kunt het magazine dan per pagina laten voorlezen. Met de knop “instellingen” kun je bijvoorbeeld ook de leessnelheid aanpassen en je kunt ook met een leesliniaal meelezen.

Kookworkshop.

OP 20 en 21 maart aanvang 16.00uur  is er weer een kookworkshop bij Ivonne Arts in Mariaheide .Je kunt je hiervoor opgeven bij Mariet Heeren (0612763539 of 275589) of bij Johanna Vervoort (273297) De kosten zullen ongeveer 28,50€ bedragen. Wil je bij opgave ook je voorkeur dag opgeven.

Activiteiten KBO Volkel/Uden.

Wist je dat wanneer je lid bent van KBO Odiliapeel je ook deel kunt nemen aan activiteiten die georganiseerd worden door de KBO’s uit Uden en Volkel . Je hoeft niet per sé gastlid te zijn. Extra kosten moeten uiteraard wel gewoon betaald worden.