26 januari 2020

Nieuwsbrief december 2019

KBO Creatief.

Op 12 november is er een informatieve avond geweest waar mensen zich op konden geven om te starten met een cursus  schilderen en/of portrettekenen.  Er is afgesproken dat er om de twee weken op dinsdagavond om 19.30uur les wordt gegeven door Riet van Lankveld en Marjan Siroen in de bovenzaal van het Peelhonk. De kosten voor deze lessen zijn 50€ all-in dus met gebruik van materialen. In eerste instantie gaat het over 10 lessen en er hebben zich hiervoor reeds een leuke groep mensen voor opgegeven zodat we op 26/11 reeds gestart zijn met de eerste les. Mochten er nog mensen zijn die zich hier bij willen aansluiten dan kan dat altijd nog.

Bloemschikken.

Op 9 en 11 december is het weer bloemschikken bij Daisy Peters . Aanvang 20.00uur. Aanmelden hiervoor kan bij Mariet Heeren (275589). De kosten voor het maken van een kerststukje zijn 20 €.Graag aan Mariet voldoen bij opgave.

Biljarten

Van maandag 6 t/m vrijdag 10 januari organiseert KBO/IVO weer het jaarlijkse mixtoernooi. Leden van KBO en/of IVO die hebben voldaan aan hun jaarlijkse bijdrage  kunnen zich hiervoor opgeven bij Piet van Hoenselaar of Willie van de Burgt. De kosten zijn 5 €.

Seniorenexpo

We hebben weer een bus gereserveerd om op zaterdag 18 januari de seniorenexpo in Veldhoven te bezoeken . De kosten hiervoor zij 7 € en dit is inclusief het entreebewijs. Wil je met deze bus mee dan kan je je hiervoor opgeven door onderstaande strook in te vullen en in te leveren samen met de 7 € bij Peter Claassen Boekweitstraat 5.

Vertrek van de bus is vanaf het kerkplein om 11.00uur.

 

Ja ik ga mee naar de senioren expo in Veldhoven . Naam:

                                                                       Adres:

                                                                       Tel. :