5 juli 2019

Nieuwsbrief Mei  2019.

Voorjaars reis.

Op 7 Mei gaan we onze jaarlijkse voorjaarsreis maken naar Leerdam en omstreken.

Er is nog plaats in de bus dus als u alsnog mee wilt kan je je opgeven bij Johanna Vervoort (273297) of stuur een mailtje naar secretariaat.kbo@ziggo.nl .

De reis naar Rotterdam op 7 juni is helemaal vol geboekt.

E-mail adressen.

Vanuit het secretariaat worden regelmatig berichtjes verstuurd die leden van de KBO aan gaan. Het kan gebeuren dat u deze berichten nooit ontvangt en dat het email adres niet goed in het systeem staat. Is dat zo en wilt u op de hoogte blijven stuur dan een berichtje naar secretariaat.kbo@ziggo.nl. Wij hebben dan meteen het juiste adres en passen het aan in het systeem.

Fietsen.

OP 11 mei willen we de buitendorpse fietstocht zoals die vorig jaar is gehouden nog een keer fietsen. Dit was een heel mooie tocht rondom Kevelaer en omdat niet iedereen hier aan mee kon doen willen we deze tocht onder leiding van Jan Verkuijlen nog een keer herhalen. Vertrek is om 12.00 uur bij de kiosk. Het is de bedoeling dat ieder zijn eigen fiets mee neemt op de fietsdrager , lukt dit niet geef dit dan door aan Jan Verkuijlen of Rinus Rankenberg. Zij zullen dan proberen iets te regelen.

Noteer ook alvast in je agenda het Happen en Trappen op 30 juni en de fietstocht buiten Odiliapeel op 25 Augustus. Nadere informatie hierover volgt nog in de nieuwsbrief