5 juli 2019

Nieuwsbrief Juni  2019.

Voorjaars reis.

Op 7 juni gaan we op reis met de KBO naar Rotterdam. Vertrek vanaf het kerkplein is 08.30. Graag op tijd aanwezig zijn . Deze reis is inmiddels helemaal volgeboekt.

E-mail adressen.

Vanuit het secretariaat worden regelmatig berichtjes verstuurd die leden van de KBO aan gaan. Het kan gebeuren dat u deze berichten nooit ontvangt of dat ze in de spambox terecht komen en /of dat het email adres niet goed in het systeem staat. Is dat zo en wilt u op de hoogte blijven stuur dan een berichtje naar secretariaat.kbo@ziggo.nl. Wij hebben dan meteen het juiste adres en passen het aan in het systeem.

Kermis 2019

Onze actieve jongerenraad heeft ook dit jaar weer een middag georganiseerd voor 50+ ers. Deze middag is op Maandag 24 juni vanaf 14.00 uur in de feesttent en duurt tot ongeveer 16.00uur.

Op zondagmiddag met de kermis is er ook dit jaar weer een gezellige BBQ waar iedereen aan mee kan doen . Zie de actie van COOP.

Happen en Trappen en fietsen buiten de Peel.

Op 30 juni gaan we weer happen en trappen zie de uitnodiging aan de achterzijde van dit formulier en op 24 augustus gaan we weer een mooie fietstocht maken buiten de Peel . Zet deze datum vast in je agenda.